Bistro Bomm voor de mooiste momenten

0

In Rotterdam is onlangs een nieuwe bar en bistro geopend: Bomm. Een prachtige nieuwe zaak aan de Oudedijk 217. Het einddoel? “Mensen mooie momenten bezorgen”.

Eigenaar Steven Checng, een dertiger uit Zwijndrecht, vertelt tegen het AD waarom hij de zaak geopend heeft. “Bomm staat voor Best of Moments. Dat willen we onze klanten bieden, en onszelf ook. Het gaat hier om het hebben van een goede tijd”, vertelt Cheng. “Dat is ook waarom we zoveel aandacht hebben besteed aan de details. Ik houd niet van half werk, ik ben dol op styling en het bedenken van concepts. Dat heb ik hier allemaal kunnen doen. Soms was het financieel niet slim om ergens voor te kiezen, maar dan deed ik het toch, want ik wil het beste”.

Prominent op het menu staan de sharing platters, houten planken vol warme en koude hapjes om te delen. “Toen ik die term een paar jaar geleden voor het eerst hoorde, werd ik nieuwsgierig. Wat zou dat tohch zijn? Maar toen ik het ergens bestelde, ontdekte ik direct dat het op die manier delen van eten voor mij al heel gewoon is”, verwijst hij naar zijn Chinese roots. Naast de sharing platters staan er ook vis- en vleesschotels op het menu. “En hele goede salades”, tipt Cheng.

15 juni 2016 |

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

© 2019 UitetenIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar