Eetcafe Bar de Babbel

0 reviews

Zeeland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Van harte welkom bij Eetcafé De Babbel gevestigd in de Langstraat te Zoutelande. Deze familiebadplaats ligt aan de Walcherse kust en kenmerkt zich door de uitgestrekte stranden, hoge duinen en heeft één van de meeste zonuren van Nederland. Gekscherend wordt dit deel van de kust weleens ‘de Zeeuwse Riviera’ genoemd.

Een slogan die het terras van eetcafé De Babbel alle eer aan doet. Aan het begin van de Langstraat is het de eerste drie seizoenen van het jaar prima toeven. Een uitgebreid terras waar men heerlijk kan nagenieten van een strandwandeling, een pitstop kan maken tijdens een fietsroute, of kan bijkomen van een stranddag in de zomer. Eetcafé De Babbel is een sfeervolle gelegenheid om te lunchen of heerlijk uit eten te gaan met familie of vrienden. De uitgebreide menukaart geeft u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat de keuze uit allerlei lekkere (streek)gerechten.

Na dit alles trek in een wijntje of biertje? Neem plaats aan onze gezellige bar waar de barman voor u een drankje zal inschenken, en een vrolijk muziekje zal opzetten.

Email: contact@debabbel.eu


ReviewsPlaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 UitetenIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar