logo
234

Thrill Grill

0 reviews

Noord-Holland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Tags:

Het idee voor Thrill Grill kwam voort uit Robert Kranenborg’s verlangen om de ultieme hamburger te bedenken, iets waar hij meer dan 2 jaar mee bezig is geweest. De sterrenchef ging stad en land af, op zoek naar de allerbeste ingrediënten. Het resultaat is The Classic Beef Thriller.

Om zoveel mogelijk mensen kennis te laten maken met de Thriller reisden we het land af met de Thrill Grill foodtruck. Vanaf november 2014 kan iedereen terecht in de Gerard Doustraat 98 bij het eerste echte Thrill Grill restaurant.

Er wordt uitsluitend met de beste natuurlijke, en zoveel mogelijk lokale, producten en ingrediënten gewerkt. Lekker én verantwoord dus. De menukaart is gevarieerd. De fameuze burger van Hollandse weidekoeien, met gesmolten kaas, kropsla, tomaat, Kranenborg’s geheime saus en bacon van Brandt & Levie is ons paradepaardje. Daarnaast serveren we gourmet burgers met zalm, kip, falafel en zelfs 2 soorten hotdogs. Allemaal bereid in de Josper houtskool oven. Maar ook de dagelijkse vers gesneden Franse frites, van Agria aardappels van boer Arwin Bos uit Zwanenburg, zullen ieders smaakpapillen verwennen. En voor de kids hebben we kindermenus met popcorn(!) ijs inbegrepen als toetje.

Thrill Grill for the love of burgers


ReviewsPlaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2020 UitetenIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar