verhage1

Verhage Fast Food

0 reviews

Zuid-Holland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Verhage fast food is een keten van 35 moderne, sfeervolle horecabedrijven, voornamelijk gelegen in de Randstad. Een kenmerk van de Verhage formule is het voortdurend rekening houden met de wensen van haar Gasten: een vriendelijke en snelle bediening, hygiëne, kwaliteit en een redelijke prijsstelling.

Geschiedenis
In 1967 openen de toen 23 jarige Pim en 19 jarige Joop Verhage hun eerste snackbar op Rotterdam-Zuid. Terwijl Pim met flair en humor de klanten verse frites en snacks verkoopt, bereidt broer Joop op ambachtelijke wijze de kroketten, slaatjes, saté en bamihappen in een achter de zaak gelegen keukentje. De zaak draait weldra als een trein en wordt tot in de wijde omtrek een begrip.

Groei
Na 10 jaar van aanpakken wordt een tweede vestiging geopend en enkele jaren later staat de teller op vijf. Er breekt een periode aan waarin de eerste Amerikaanse fast food ketens hun intrede op de Nederlandse markt doen. Pim en Joop moeten de bakens verzetten om de nieuwe concurrentie het hoofd te kunnen bieden. Er wordt flink geïnvesteerd in betere apparatuur. Frituurovens met bakcomputer, automatische hamburgergrills en zelfpasteuriserende ijsmachines worden geïnstalleerd. Daardoor wordt de kwaliteit verder verbeterd en de wachttijd verkort.

Zelfstandige ondernemers
Eind jaren tachtig slaat de organisatie een nieuwe weg in: alle bedrijfsleiders krijgen de mogelijkheid hun vestiging te kopen. Als zelfstandig ondernemer exploiteren ze weldra hun eigen bedrijf, waarbij ze op franchise-basis gebruik blijven maken van de Verhage formule. Ook vandaag de dag worden de vestigingen door franchisenemers geëxploiteerd. Door te profiteren van de gezamenlijke kennis, ervaring en ideeën binnen de groep kan een ieder zijn eigen zaak optimaal aansturen.


ReviewsPlaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2019 UitetenIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar