www.wijnkoelerservet.nl

Wijnkoelerservet.nl

3 reviews

Zuid-Holland

Contacteer Bedrijfseigenaar

Contact the Bedrijf Owner

To inquire about this bedrijf, complete the form below to send a message to the bedrijf owner.


Wijnkoelerservet

De hoogste kwaliteit wijnkoelerservetten met unieke klikring voor uw wijn-, rosé- en champagneflessen

foto1

wijnkoeler3Een witte wijn, rosé of champagne smaakt het beste wanneer deze koud geserveerd wordt. Horecabedrijven, maar ook mensen thuis, maken om die reden gebruik van wijnkoelers, die ideaal zijn om de fles op de juiste temperatuur te krijgen én houden.

Wanneer vervolgens echter gebruik gemaakt wordt van een standaard servet om de wijn of champagne te serveren, loopt u al snel tegen verschillende problemen aan: lekkende flessen, knopen die loslaten, servetten die op de grond vallen, geen stabiele manier om de fles vast te houden en ga zo maar door. Om deze redenen is WijnkoelerServet.nl in het leven geroepen. Deze onmisbare servetten kunnen door middel van de unieke klikring in de servet stevig om de fles wijn of champagne geslagen worden, zonder dat deze los zal laten.

De gepatenteerde wijnkoelerservetten die wij aanbieden zijn gemaakt van het hoogste kwaliteit 100% Egyptisch katoen. Het gemerceriseerd katoen geeft de servet de nodige glans om een zeer luxe uitstraling te realiseren.

De servetten, die zijn geweven met een dichtheid van 220 gram per vierkante meter, zijn enorm sterk. Tevens zijn ze in alle denkbare kleuren te bestellen. Dat geldt overigens niet alleen voor de servetten zelf, ook de ringen kunnen in verschillende kleuren worden geleverd, afhankelijk van uw eigen wensen. Naast een blanco of geborduurd servet is ook zeefdruk van uw logo mogelijk. Dit raden wij echter niet aan, omdat het mogelijk is dat het gezeefdrukte logo na enkele wasbeurten loslaat van de servet. Een geborduurd logo is niet alleen mooier, maar kent ook een langere levensduur.

Bezoek de website van www.wijnkoelerservet.nl

Contactpersoon: E. Klatten. E-mail: info@wijnkoelerservet.nlReviews

28 januari 2019

Heel eerlijk bedrijf met het hart op de juiste plek.

  • Lid sinds: 8 oktober 2018

8 oktober 2018

Via de banner op Vindindex ben ik bij Wijnkoelerservet.nl terecht gekomen. Ik was gelijk overtuigd van dit handige idee voor de wijnen die ik schenk in de bistro van ons. 15 stuks besteld, gelijk snelle service en levering. Ik en het personeel zijn er heel blij mee en het is zeker een verbetering voor de toekomst van de horeca!

1 oktober 2018

Door een kennis van mij ben ik in aanraking gekomen met de producten van Wijnkoelerservet. Als eigenaar van drie horecazaken verspreid in Nederland ben ik altijd op zoek naar manieren om mijn bedrijfsvoering beter te maken en leuke innovaties, dus de handige servetten met ring voor onze wijnkoelers waren een aangename verwelkoming. Een simpel idee en een simpel product, maar wel van grote waarde. De servetten maken het werk van onze medewerkers een stuk gemakkelijker. Daarnaast zien de servetten er in combinatie met ons geborduurde logo en de flessen erg chique uit. Een mooie toevoeging aan onze restaurants. Top!Plaats Een Review

Login of registreer om een review toe te voegen.

© 2020 UitetenIndex.nl - Design by JMI Media - Contact - Disclaimer en Algemene Voorwaarden
Spring naar toolbar